Фильтр
  • МВС запускає Тлеграм-канал Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

    Реєстр зниклих безвісти за особливих обставин. Посилюємо комунікацію — запускаємо телеграм-канал (https://t.me/ZNYKLI_BEZVISTI_MVS) Уповноваженого за цим напрямком.

    У ньому буде ключова інформація з пошуку осіб, взаємодії з Міністерством оборони та Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими.

    Наше ключове завдання — надати всю необхідну інформацію, адже довіра до Реєстру й відповідно кількість звернень постійно зростає.

    Протягом жовтня на гарячу лінію Уповноваженого надійшло 2199 дзвінків - в середньому, 91 на добу.

  • До уваги мешканців Лисичанської громади, що перебувають у Запоріжжі!

    Звертаємо вашу увагу, що в листопаді виїзний прийом адміністратора ЦНАП у м.Лисичанську, що відбувається на базі стаціонарного пункту накопичення і видачі гуманітарної допомоги буде здійснюватись у пʼятницю 3 листопада.

    Графік прийому громадян: з 10:00 до 15:00

    м.Запоріжжя, вул.Сєдова, буд. 5, телефон для довідок +380956558606

  • Порядок отримання спадщини засудженими

    В умовах воєнного стану питання про порядок прийняття спадщини кілька разів зазнало законодавчих змін. Тому це питання завжди актуальне для клієнтів системи безоплатної правничої допомоги.

    Детальніше про порядок прийняття спадщини, способи подачі заяви, строки та порядок подання заяви про прийняття спадщини особою, яка перебуває в місцях позбавлення волі – в картках.

    Якщо ви потребуєте консультації юриста, роз’яснень ваших прав та як їх відновити у разі порушення, звертайтеся до системи безоплатної правничої допомоги:

  • Гарячі лінії психологічної допомоги в Україні

    Бути справжнім героєм для самого себе — це звернутися по допомогу.

    Зберігайте і поширюйте важливі номери, за якими можна знайти підтримку.

     

  • Лисичанські спортсменки серед переможців Чемпіонату світу з акробатичного рок-н-ролу

    28 та 29 жовтня 2023 року в місті Краків (Республіка Польща) відбувся Чемпіонат світу та Кубок світу з акробатичного рок-н-ролу.

    За результатами змагань, вихованки Лисичанської міської ДЮСШ Вероніка Артюшенко та Альбіна Буйновська, у складі збірної команди України «SOUL», вибороли 1-е призове місце в категорії «Rock'n'Roll Formations Girls» й здобули титул ЧЕМПІОНІВ СВІТУ.

    Цього року в змаганнях взяло участь 968 спортсменів з 15-ти країн світу.

  • З вівторка у хабі в Броварах прийматиме лікар

    У координаційному центрі надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області у Броварах із 31 жовтня почне працювати лікар.

    Графік прийому: з вівторка по п'ятницю з 10:00 до 15:00.

    Адреса: м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

    Діяльністю хабу опікується Сватівська громада.

    Джерело - https://bit.ly/3FE4AOU

  • Контакна інформація про ЦНАПи Луганщини, які частково відновили свою діяльність в інших регіонах України

    Шановні мешканці Луганщини!

    Центри надання адміністративних послуг Луганської області частково відновили свою діяльність в усіх регіонах України для надання адміністративних послуг внутрішньо переміщеним особам Луганщини.

    Нагадуємо, що заявники незалежно від їх місця реєстрації можуть звертатися до адміністраторів ЦНАП для реєстрації повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме майно внаслідок військової агресії.

    Контактна інформація про ЦНАП Луганської області доступна за посиланням https://bit.ly/3MnAJxE

  • Як впровадити програму стажування для молоді?

    Посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?» містить покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді.

    • 1. Визначення потреб і спроможності ОМС, портрета стажера і підготовка до запуску програми стажування.
    • 2. Анонс програми стажування та відбір учасників і учасниць.
    • 3. Проведення програми стажування.
    • 4. Завершення та оцінювання програми стажування.
    • Інформація комісій з проведення обстеженя пошкоджених об'єктів нерухомого майна та надання компенсації за пошкоджене/знищене майно

      Шановні мешканці Луганщини!

      За додатковими роз’ясненнями з питань подання інформаційного повідомлення до Реєстру пошкодженого та знищеного майна рекомендуємо звернутися до представників комісій з проведення обстеження пошкоджених об’єктів нерухомого майна та надання компенсації за пошкоджене/знищене майно, що створені у ваших громадах.

      Наразі це стосується комісій:

    • Мінна безпека. Прості правила рятують життя

      Поліція Луганщини нагадує правила поведінки з вибухонебезпечними предметами, аби люди були обізнані в цьому питанні й оминали загрозу життю та здоров’ю. Вразлива категорія - це діти, бо інколи цікавість переважає над безпекою, що приводить до тяжких наслідків.

      Дорослим необхідно постійно проговорювати дітям правила безпеки під час воєнного стану, порядок дій під час сигналу оповіщення, а також при виявлені вибухонебезпечних предметів.

      Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози та врятувати життя.

      ЩО РОБИТИ У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ?