В міській раді привітали працівників охорони здоров'я Лисичанська

Сьогодні, 14 червня, напередодні Дня медичного працівника, в міській раді привітали лисичанських працівників охорони здоров’я з професійним святом.

В урочистому заході взяли участь міський голова Сергій Шилін та керуючий справами Олександр Савченко, директор територіального медичного об’єднання Григорій Старченко, лікарі, медичні сестри, молодший медичний персонал та всі, хто пов’язаний з медициною.

Міський голова Сергій Шилін привітав присутніх з професійним святом, висловив велику подяку всім працівникам медичних установ за невтомну працю, важкий та наполегливий повсякденний труд на користь здоров’я містян.

Сергій Іванович відзначив, що, нажаль, в наш час медицина знаходиться не на гідному рівні, що заробітна плата працівників охорони здоров’я має бути достойною та виправданою, а лікарі мають відчувати гордість за обрану професію, користуватися повагою з боку вдячних жителів нашого міста.

Напередодні професійного свята міський голова побажав здоров’я та миру, терпіння та наполегливості, сімейного добробуту та любові всім працівникам охорони здоров’я Лисичанська.

За багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я м. Лисичанська, високий рівень надання медичних послуг населенню міста Сергій Шилін вручив Подяку Лисичанської міської ради Григорію Старченку, а Почесні Грамоти та Грамотами виконавчого комітету Лисичанської міської ради кращим працівникам галузі.

До привітань приєднався директор територіального медичного об’єднання Григорій Старченко та вручив медпрацівникам Почесні грамоти Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної адміністрації та Грамоти ТМО м. Лисичанська.

Вокальні номери у виконанні працівників і вихованців Палацу культури «Діамант» задавали святу гарний настрій, а всі присутні дякували артистам тривалими гучними оплесками.