У Лисичанську відкрито соціально-орієнтовану партисипативну платформу на базі мультимедійної кімнати

 Вчора, 9 лютого, заступник керівника військово-цивільної адміністрації (далі – ВЦА) м. Лисичанська Євген Наюк та начальник управління праці та соціального захисту населення (далі – УПСЗН) Олена Бєлан взяли участь в офіційному відкритті соціально-орієнтованих партисипативних платформ на базі мультимедійних кімнат у громадах-партнерах.

Захід відбувся в форматі оnline зустрічі на базі мультимедійної кімнати, яка створена в УПСЗН ВЦА м. Лисичанська в рамках реалізації проєкту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей».

 

 У заході також взяли участь керівництво проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)», що здійснюється у співпраці з Німеччиною, представники Асоціації учасницького розвитку громад, команда та експерти проєкту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей» та представники громад-партнерів.

Під час зустрічі було розглянуто загальний концепт мультимедійної кімнати як центру партисипативної платформи у громаді, надано рекомендації щодо її використання та взаємодії з іншими потенційними користувачами мультимедійної кімнати.

Окрім того, було обговорено питання розробки плану заходів з проведення активностей на базі мультимедійних кімнат із залученням надавачів та отримувачів соціальних послуг, місцевих громадських організацій, мешканців громади.

Управління праці та соціального захисту населення ВЦА м. Лисичанська