Вакцинальна кампанія в Лисичанській міській територіальній громаді

 За даними комунальних некомерційних підприємств «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» (КНП «ЦПМСД №1») та «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» (КНП «ЦПМСД №2») станом на 30.07.2021 в Лисичанській міській територіальній громаді працює 8 пунктів щеплення, з них – 2 мобільні бригади з проведення щеплення.

За весь період проведення щеплення (1-5 етапи) було вакциновано 8 763 особи, з них у КНП «ЦПМСД №1» - 5 916 осіб, у КНП «ЦПМСД №2» - 2 847 особи. При цьому, перше щеплення отримали 4 267 осіб, ревакцинацію за планом отримали 4 496.

 

Задіяного медичного персоналу в пунктах щеплення - 16 працівників, серед яких лікарі та медичні сестри.

Станом на 30.07.2021 запас вакцини на пунктах щеплення та в мобільних бригадах «Astrazeneka», «Coronavac», «Moderna», «Comirnati» в достатній кількості.

Додатково повідомляємо, що за даними колегії Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА за темпами вакцинації місто Лисичанськ займає третє місце в Луганській області.

Бажаючі пройти щеплення повинні звертатися до свого сімейного лікаря, з яким підписано декларацію на медичне облсуговування або до «call-center» КНП «ЦПМСД №1» та КНП «ЦПМСД №2».

Щеплення населення Лисичанської міської територіальної громади зупинить поширення коронавірусу і створить колективний імунітет.

Захисти себе та інших від інфікування.

Відділ охорони здоров’я Лисичанської міської ВЦА