У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 1 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про будівництво та архітектуру і про опіку та піклування.

Також рішенням виконавчого комітету було внесено зміни до переліку територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня м. Лисичанська, до рішення виконавчого комітету «Про організацію ведення військового обліку, бронювання військовозобов’язаних та призовників на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах м.м. Лисичанська, Новодружеська, Привілля у 2017 році та заходи щодо його поліпшення».

Окрім того, було затверджено інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля та призначено переможців конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».