Пройшло чергове засідання виконкому Лисичанської міської ради

Сьогодні, 19 лютого, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради Олени Єздакової про виконання Міської цільової програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016-2018 роки та розглянувши проект аналогічної програми на 2019-2021 роки, інформацію заступника начальника фінансового управління міської ради Світлани Малик про звіт щодо виконання міського бюджету за 2018рік та заступника начальника управління економіки міської ради Василя Литвинюка про Програму природоохоронних заходів місцевого значення на 2019 рік, члени виконавчого комітету погодили та винесли на розгляд чергового засідання сесії міської ради ці проекти.

Також на засіданні виконкому було погоджено інвестиційну програму КП «Лисичанськтепломережа» на 2019 рік, прийнято рішення про встановлення атракціонів та пунктів прокату дитячих атракціонів тощо.

Окрім того, члени виконавчого комітету ухвалили рішення про встановлення тарифу на теплову енергію для бюджетних споживачів, яка надається ТОВ «ДЕМіК»; про повернення матеріальних цінностей до місцевого матеріального резерву; встановили подовжений режим роботи магазину «Зодіак»; внесли зміни до складу деяких міських комісії у зв’язку з кадровими змінами; до номенклатури та обсягу місцевого матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги постраждалому населенню мм. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля; а також виділили кошти на проведення загальноміського культурно-масового заходу «Широка Масляна».

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».