Міська комісія з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам продовжує роботу

imagesСьогодні, 17 вересня, у Лисичанській міській раді відбулося чергове засідання міської комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, створеної відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 № 365. Комісію очолює заступник міського голови Максим Головньов. До складу комісії також входять представники органів, що здійснюють соціальні виплати внутрішньо переміщеним особам.

Під час засідання комісії розглянуто 66 звернень внутрішньо переміщених осіб щодо призначення їм різних видів соціальних виплат. Зокрема, 57 звернень про призначення адресної грошової допомоги на покриття витрат на проживання, 4 звернення про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг та житлової субсидії, 2 — на призначення допомоги при народжені дитини, 1 — на допомогу одиноким матерям, 1 — на допомогу малозабезпеченим сім’ям, 1 — на допомогу на дітей, над якими встановлено опіку.

За результатами роботи комісії:

— прийнято рішення щодо призначення соціальних виплат 49 внутрішньо переміщеним особам;

— відмовлено в наданні соціальних виплат 4 внутрішньо переміщеним особам у зв’язку з їх відсутністю за місцем фактичного проживання;

— прийнято рішення про повторну перевірку фактичного місця проживання 13 внутрішньо переміщених осіб.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради