В Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому

Исполком 2016Сьогодні, 15 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про опіку та піклування, про будівництво та архітектуру та про облік та розподіл житлової площі.

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про організацію харчування школярів у ІІ півріччі 2017 року, про створення групи виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення і організації їх супроводу в складі міської комісії з питань евакуації. Внесли зміни до інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, та до переліку адміністративних послуг, що додаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанську.

Окрім того, на засіданні виконавчого комітету були затверджені рішення про виділення коштів на участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Слобожанський спас-2017», про проведення загальноміських культурно-освітніх заходів та про нагородження.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».