Фильтр
  • Пункти накопичення та видачі гуманітарної допомоги гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації

    ❗️До уваги мешканців Лисичанської міської територіальної громади☝️Нагадуємо

    Функціонують п'ять стаціонарних пунктів накопичення та видачі гуманітарної допомоги гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації:

    1️⃣ м.Дніпро, пр.Дмитра Яворницького, 81;

    2️⃣ м.Полтава, вул. Пушкіна, 115 (каб.16);

    3️⃣ м.Запоріжжя, вул. Сєдова, 5 (каб. 46,47);

    4️⃣ м.Обухів, вул. Київська, 132/2;

    5️⃣ м.Київ, вул. М.Ушакова, 8-А (1 поверх).

    Телефон Call-центру +38 095 655 86 06 - для надання консультацій, прийому звернень громадян–ВПО Лисичанської територіальної громади (з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 15.00).

  • Що потрібно знати шукачам притулку, аби вберегтися від торгівлі людьми

    Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій, в тому числі торговців людьми. До вашої уваги найважливіші поради для українців за кордоном, які допоможуть бути обізнаним і залишатися у безпеці.

    • Не довіряйте свої важливі документи нікому, крім уповноважених осіб: поліції, прикордонників, співробітників посольств чи консульств, які мають відповідні посвідчення особи.
    • Завантажте мобільний додаток «Дія» на свій смартфон, щоб отримати доступ до електронних копій вашого паспорта, водійського посвідчення, студентського квитка, закордонного паспорта.
    • Лікар-педіатр прийматиме дітей ВПО з Луганщини у Києві

      Лікар-педіатр прийматиме з 2 лютого 2023 року по вівторках та четвергах з 10:00 до 14:00 за адресою: місто Київ, вулиця Миколи Ушакова, 8А (Ⓜ️ Житомирська).

      Відвідання лікаря відбуватиметься за попереднім записом.

      Телефони для запису +38 (099) 515 28 45, +38(050) 565 58 06.

      Лисичанська міська військова адміністрація вдячна Міжнародному благодійному фонду «Сприяння розвитку медицини» та Благодійній організації "CARITAS-SРES" за турботу про дітей Луганщини.

      Разом до Перемоги! Слава Україні!

       

    • Соціально-психологічний центр у Славутичі надає послуги ветеранам війни та членам їх родин

      У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр. Установа знаходиться у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України та на загальнодержавному рівні надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам родин ветеранів та членам сімей загиблих.

      Центром надаються послуги:

    • До уваги ВПО, що перебувають у м. Вінниця!

      Шановні мешканці Лисичанської міської територіальної громади!

      За амбулаторною первинною медичною допомогою ви можете звернутися за адресою : м. Вінниця, проспект Юності, буд. 16-Б.

      Прийом здійснює в.о. генерального директора ЦПМСД N2, лікар-терапевт Семьонова Олена Іванівна.

      Попередній запис за телефоном +38 (095) 16 58 777.

    • "Нова пошта" відкрила відділення у Польщі: перелік адрес

      У семи польських містах відкрилися 15 відділень «Нової пошти». В них працюють українці, які обслуговують як українською, так і польською мовами.

      Відправити до України й отримати звідти можна посилки вагою до 30 кілограмів. Термін доставки – від 5 днів. Оплатити послуги можна готівкою або карткою.

      Поштові відділення працюють щоденно. З понеділка по п’ятницю з 08:00 до 20:00, у суботу та неділю – з 09:00 до 18:00.

      ▪️Люблін:

    • КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги N2 м. Лисичанськ продовжує працювати та надавати первинну медичну допомогу!

      ☝️Пацієнти Ценру та внутрішньо-переміщені особи можуть отримати безкоштовну медичну онлайн консультацію лікарів КНП "ЦПМСД №2".

      ✅️ Фахівці безкоштовно консультуватимуть дорослих і дітей та призначатимуть їм відповідне лікування.

      Скористатися послугами медиків можна з будь-якого міста та країни.

      ☎️За випискою електронних рецептів та електронних направлень до лікарів спеціалістів та на стаціонарне лікування, за необхідністю, звертатися за телефонами:

    • Як отримати безоплатні ліки у разі бронхіальної астми та хвороб нижніх дихальних шляхів

      До програми «Доступні ліки» включено 32 торгові назви препаратів проти хронічних захворювань нижніх дихальних шляхів, у тому числі проти бронхіальної астми.

      Для того, щоб почати отримувати ліки безоплатно або з частковою доплатою необхідно:

      ✅ Звернутися до лікаря первинної медичної допомоги (далі – ПМД).

    • До уваги дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку у м. Лисичанську

      Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області проводить перереєстрацію дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку у м. Лисичанську відповідно до пункту 25 Правил квартирного обліку.

      Зазначеній категорії осіб необхідно, в термін до 15.03.2023, надіслати на електронну пошту відділу з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської військової адміністрації [email protected] наступні документи:

    • Запрошуємо на безкоштовний медичний огляд для ВПО

      За ініціативи Лисичанської міської військової адміністрації для переселенців Луганської області (та інших постраждалих областей) буде організовано безкоштовну медичну підтримку:

      ▶️медичний огляд сімейним лікарем,

       

      ▶️медичний огляд лікарем-гінекологом,

      ▶️гінекологічне УЗД,

      ▶️ЕКГ.

      ✅Огляд проводитиметься кваліфікованими лікарями з багаторічним досвідом за адресою: місто Київ, вулиця Миколи Ушакова, 8А (Ⓜ️ Житомирська)