Відбувся черговий «Open-fest вихідного дня»

26 травня у м. Привілля відбувся святковий захід «Open-fest вихідного дня». Це вже четверте свято вихідного дня, організоване в рамках співпраці Лисичанського міського Палацу культури, ВПУ № 94 м. Лисичанська, ВПУ № 92 м. Сєвєродонецька, Привільського професійного ліцею та Привільської міської ради.

Зазначимо, що захід відбувся за підтримки міжнародної організації з міграції, міжнародного фонду Terredeshommes, Привільської міської ради, кондитерського цеху «Кураж» та міської організації Червоного хреста.

На свято людей запрошували ляльки велетні. Під час заходу присутні насолоджувались чудовим концертом від учасників художньої самодіяльності Лисичанського міського ПК, мали змогу переглянути виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з м. Лисичанська, взяти участь у майстер-класах з манікюру, міхенді та креативних швидких зачісок, ознайомитись з виставкою професій ВПУ № 94 та Привільського професійного ліцею, а також поласувати кашею та смаколиками.

Під гучні оплески всіх присутніх між Привільською міською радою, Лисичанським міським Палацом культури, ВПУ № 94, Привільським професійним ліцеєм був підписаний договір про співпрацю, за яким сторони зобов’язались проводити спільні заходи.

Як результат першого спільного заходу на території центральної площі міста Привілля для гостей і жителів міста встановлено лаву примирення — символ любові, примирення і згоди, символ гостинності і поваги.

Відділ культури Лисичанської міської ради