Шановні земляки!

Щиро вітаємо вас з Днем міста та 76-ю річницею визволення Лисичанська від нацистських загарбників!

Рідний Лисичанськ має визначну історію, яку потрібно знати та якою варто пишатися. Колиска Донбасу за свою історію виховала не одне покоління трудівників, що з гордістю та натхненням працювали на благо улюбленого міста. Тому сьогодні найщиріші слова вдячності саме старшому поколінню, яке заклало міцний фундамент розвитку Лисичанська.

Окремої поваги та подяки заслуговує подвиг наших містян в роки Другої світової війни. На долю лисичан випали суворі випробування. Місто двічі було окуповане фашистами, велися запеклі бої, гинули тисячі мирних жителів. Сила духу та мужність, з якою змагалися наші земляки з ворогом, безцінні. Це гідний приклад служіння Батьківщині для всіх наступних поколінь. Світла пам’ять про великий подвиг захисників назавжди залишиться в наших серцях і буде для нас священною. Вічна слава героям, які вистояли і перемогли у Другій світовій війні в ім’я майбутніх поколінь!

Ми схиляємо голови перед доблестю наших земляків, перед їх величезним не лише бойовим, а й трудовим героїзмом, завдяки якому в післявоєнні роки наше місто швидко було відбудовано. Озираючись назад, ми маємо гідні уроки минулого. І сторінки звільнення і відновлення Донбасу вчать нас тому, що спільними зусиллями можна досягти будь-якої мети, якою б недосяжною вона не здавалася. Віра у власні сили та впевненість є запорукою успіху.

Ми спадкоємці видатного покоління, і ні в якому разі не маємо права забути про славу наших батьків і дідів, які заклали фундамент розвитку нашого міста. Працювати заради відродження Лисичанська це наш обов’язок, який з честю треба виконати заради майбутніх поколінь, яким жити тут та примножувати багатства рідного краю.

Шановні земляки! В цей святковий день бажаємо нашому рідному Лисичанську миру та процвітання, всім його мешканцям — міцного здоров’я, добра та родинного затишку!

Лисичанський міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет