Німецьке Товариство Міжнародного Співробітництва (GIZ) ҐмбХ оголошує тендер

Шановні пані та панове,

Німецьке   Товариство   Міжнародного   Співробітництва (GIZ) ҐмбХ -

державна організація Федеративної Республіки Німеччина, яка діє за дорученням уряду ФРН, Європейської комісії, структур ООН та інших міжнародних організацій у більш ніж 120 країнах світу та реалізує проекти у галузі економіки, освіти, охорони здоров'я, профілактики ВІЛ/СНІД, охорони довкілля, розвитку міської інфраструктури, тощо

 оголошує тендер

в рамкахпроекту GIZ «Реформа управління на сході України»

на проведення капітального ремонту вбудованого офісного приміщення "Центру надання адміністративних послуг в м. Лисичанську" за адресою:

 

вул. Красногвардійська, 63

м. Лисичанськ, 

Луганська обл., Україна, 93100

Лисичанська міська рада є партнером проекту "Реформа управління на сході України". Метою тендеру є сприяння місцевій владі створити належні умови для якісного надання адміністративних послуг мешканцям Лисичанська. 

Документація на тендер подається у запечатаному конверті.

Конверт повинен містити наступні дані:

Реєстраційні документи компанії, всі наявні ліцензії, сертифікати продукції та, власне, комерційна пропозиція, з урахуванням усіх витрат на транспортування та монтаж. Загальна ціна повинна містити всі податки та збори. Технічне завдання (специфікацію) до виконання робочого проекту додано.

Звертаємо Вашу увагу на те, що комерційна пропозиція повинна бути надана на фірмовому бланку компанії (за відсутності такого в пропозиції повинні міститись реквізити компанії), підписана та завірена мокрою печаткою. Вартість проекту повинна бути вказана як сума нетто, окремим рядком слід вказати ПДВ, а також загальну кінцеву вартість.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у тендері, будь ласка, надсилайте свою комерційну пропозицію,  у закритому конверті з позначкою «тендер – Центр надання адміністративних послуг, Лисичанськ».

на вказану нижче адресу:

Виконавчий комітет Лисичанської міської ради

вул. Комсомольська, 7 

93100, м. Лисичанськ, 

GIZ, зі своєї сторони, гарантує конфіденційність наданої в пропозиціях інформації.

Контактна особа Віра Костишина.

Кінцевий термін подачі комерційних пропозицій  17.11.2014 р. до 18:00.

 

За детальною інформацією, щодо технічного завдання та проектної документації, звертатися до управління капітального будівництва Лисичанської міської ради за адресою:

м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька,62, 2-й поверх

тел. (06451) 7-26-30