Валерій Шибіко: Опіка й підтримка військових та ветеранів війни - наш святий обов'язок!

Події
14.05.2024

441178410_761384832844613_8108533335013676179_nДнями начальник Лисичанської міської ВА Валерій Шибіко відвідав ветерана російсько-української війни Максима Сліпця.

Максим Сліпець – мешканець Лисичанської територіальної громади. З 2018 року – військовослужбовець Збройних сил України. На початку 2022 року під Мар’янкою отримав тяжке поранення.

 «Зараз Максим мешкає на території Кіровоградської громади, переміщується на кріслі колісному та має певні потреби. Ми допомагаємо та будемо допомагати й надалі в межах можливостей військової адміністрації та волонтерів. Наразі працівники комунальних підприємств нашої громади допомагають робити ремонтні роботи з облаштування будинку, в якому мешкає Максим», - розповів начальник Лисичанської МВА Валерій Шибіко.

«Стати на ноги, взяти до рук зброю та косити й косити ворога», - такі плани на майбутнє у Максима.

Репортаж Лисичанської МВА з місця подій дивіться тут - https://youtu.be/Quk7O1RK_jg

Дякуємо всім, хто допомагає допомагати!

Разом до Перемоги!

Нагадуємо, що з березня місяця в м.Дніпро розпочав свою діяльність Центр медичної реабілітації КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня». В центрі працює мультидисциплінарна команда, яка оцінює стан пацієнта, формує індивідуальний план реабілітації та проводить процедури курсу реабілітації. (https://youtu.be/CnlgKqHtfBE?si=Ankox1gTFA1VkX3D)

Також на базі Центру організована робота віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП у м. Лисичанську для зручності та ефективності користування адміністративним сервісом «Я–Ветеран». (https://youtu.be/Yeudi_Oi0Mo?si=uTvC_S8jiitXmJiO)

Центр знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Братів Горобців (Д.Кедріна), 46.