Щодо забезпечення осіб з обмеженими фізичними можливостями протезами

Щоквартально в управлінні праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради здійснюється прийом осіб з обмеженими фізичними можливостями спеціалістами мобільно-техничної бригади Харківського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Харківське КЕПОП безкоштовно забезпечує інвалідів протезами нижніх і верхніх кінцівок, засобами для особистого догляду і захисту, різноманітними ортезами. Крім того підприємство здійснює ремонт протезно-ортопедичних виробів.

Зважаючи на фізичний стан зазначеної категорії громадян, виїзні прийоми з метою безкоштовного надання послуг протезування і ранньої реабілітації інвалідам, дітям-інвалідам та дітям віком до 18 років з вадами опорно-рухового апарату, організовані за місцем проживання. Виїзні прийоми спрямовані на забезпечення доступності отримання реабілітаційних послуг особами з обмеженими можливостями.

2 вересня 2016 року близько 200 жителів нашого міста отримали наступні послуги:

  • — зняття мірок спеціалістами;
  • — оформлення замовлень;
  • — проведення примірки виробів;
  • — видача готової продукції.

Черговий виїзд бригади спеціалістів Харківського КЕПОП відбудеться 02.12.2016 в будівлі управління праці та соціального захисту населення, за адресою: м. Лисичанськ,вул. Малиновського, 22а.

Телефон для довідок: 7-30-27

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради