Про роботу міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги

Сьогодні, 17 лютого, в приміщенні управління праці та соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ відбулося засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги.

Засідання пройшло під головуванням заступника голови комісії — начальника управління праці та соціального захисту населення Олени Бєлан.

Під час засідання членами комісії було розглянуто 71 заяву, в тому числі: 36 заяв — про призначення житлової субсидії, 4 заяви — про внесення адреси фактичного проживання пільговика до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги та 31 заяву — про призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

За підсумками розгляду заяв щодо призначення житлової субсидії комісією прийнято рішення призначити житлову субсидію 20 заявникам — на понаднормову площу житла, 4 заявникам — на фактично проживаючих осіб, 1 заявнику — на розділені особові рахунки, 1 заявнику — внутрішньо переміщеній особі, 2 заявникам — при наявності боргу з оплати житлово-комунальних послуг та 5 заявникам — у зв’язку з отриманням доходів у розмірі меншому ніж мінімальна заробітна плата.

Також прийняті рішення про внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги за місцем їх фактичного проживання по 4 заявам пільговиків.

При розгляді заяв внутрішньо переміщених осіб позитивні рішення щодо призначення соціальних виплат прийняті по 29 заявам, відмовлено в призначенні допомоги 2 заявникам.

Засідання комісії проводилось з дотриманням протиепідемічних вимог.

Управління праці та соціального захисту населення ВЦА м. Лисичанська