Щодо виплати державних допомог, компенсацій, субсидій та пільг за рахунок коштів з державного бюджету

 Управлінням соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі – Управління) у березні 2021 року перераховані в повному обсязі кошти у загальній сумі 26 570,4 тис. грн, які надійшли з державного бюджету на виплату одержувачам:

  • - державних соціальних допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплату послуг окремим категоріям населення за березень 2021 року – 10 735,1 тис. грн;
  • - пільг і житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого пічного побутового палива і скрапленого газу у грошовій готівковій формі за лютий 2021 року – 15 713,1 тис. грн;
  • - компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування та допомоги на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за березень 2021 року – 122,2 тис. грн.

Виплата вищезазначених допомог здійснюється в установлені строки у спосіб, визначений одержувачем, тобто на поточний рахунок в банківській установі або на поштове відділення зв’язку за датою виплати.

Крім того, Управлінням надано додаткову заявку щодо потреби в коштах на загальну суму 864,3 тис. грн для виплати у березні цього року:

  • - державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям – 626,8 тис. грн. (кількість отримувачів – 112);
  • - допомоги на дітей одиноким матерям – 237,5 тис. грн. (кількість отримувачів – 108).

Після надходження фінансування кошти будуть перераховані одержувачам в установлені законодавством строки.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА