Про роботу комісії з питань захисту прав дитини

Сьогодні, 25 вересня у міській раді відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням заступника міського голови Ігоря Ганьшина.

Під час засідання члени комісії, розглянувши питання про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України, про встановлення дітям статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування; про надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про надання неповнолітній дитині повної цивільної дієздатності, про влаштування малолітньої дитини в будинок дитини, про внесення змін до рішення виконкому та про відчуження житла, вирішили винести дані питання на розгляд виконавчого комітету міської ради.

Також було розглянуто питання про визначення порядку участі батька у вихованні дитини та вирішено підготувати висновки органу опіки та піклування.

Окрім того, було затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих умовах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Служба у справах дітей Лисичанської міської ради