Мільйон гривень виділили депутати з міського бюджету на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал»

Вчора, 19 листопада, відбулось засідання 78-ї позачергової сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, комерційний директор ТОВ «ЛЕО» Андрій Колосов, керівники комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Депутатський корпус виділив 1 000 000 грн. на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал», вніс зміни до міського бюджету на 2019 рік та до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік.

Окрім того, депутати надали згоду на передачу у спільну власність територіальних громад майнового комплексу КЗ «Лисичанський медичний коледж» та внесли зміни до рішення міської ради від 14.05.2019 № 65/977.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».