В Лисичанську пройшло засідання виконкому

Сьогодні, 15 рудня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про опіку та піклування, про облік та розподіл житлової площі.

Члени виконкому заслухали та затвердили рішення про схвалення прогнозу міського бюджету м. Лисичанська на 2019 — 2020 роки.

Окрім того, члени виконкому заслухали та взяли до відома інформацію відділу освіти про створення умов для забезпечення якості освіти в навчально-виховних комплексах м. Лисичанська.

Також члени виконкому затвердили рішення комісії спірних питань землекористування, утворили Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання молоді, внесли зміни до складу низки Координаційних рад у зв’язку з кадровими змінами, затвердили рішення про видалення аварійних дерев, про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».