Координаційна рада з питань популяризації оздоровчої рухової активності відбулась у Лисичанську

Вчора, 11 квітня, у Лисичанській міській раді відбулось перше засідання Координаційної ради з питань популяризації оздоровчої рухової активності (далі — Рада) під головуванням начальника відділу у справах сім’ї , молоді та спорту Ніна Нецвєт, утвореної відповідно до Указу Президента України від 09.02. 2016 № 42/2016 «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність — здоровий спосіб життя — здорова нація». Зазначимо, що Рада діє відповідно до Положення, ухваленого рішенням виконавчого комітету Лисичанської міської ради від 05.03.2019 № 115 «Про створення Координаційної ради з питань популяризації оздоровчої рухової активності».

До складу Ради увійшли начальники та спеціалісти структурних підрозділів Лисичанської міської ради, депутат міської ради, директор Лисичанської міської ДЮСШ, ветеран спорту, керівники фізичного виховання професійних ліцеїв та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, представники Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області, голова громадської організації та підприємці міста.

Під час засідання начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт запропонувала план роботи Ради на 2019 рік. Після обговорення було прийнято рішення, що засідання Ради будуть проходити щокварталу, а члени протягом тижня нададуть свої пропозиції до плану.

Також Ніна Петрівна ознайомила присутніх з результатами інвентаризації спортивних об’єктів, розташованих на території міста Лисичанськ. Рада, як дорадчий орган, вирішила надати список спортивних об’єктів для знаття з міського обліку спортивних споруд на розгляд міської ради.

Окрім того, директор Лисичанської міської ДЮСШ Дмитро Ладік повідомив про стан спортивного інвентарю школи та про необхідність встановлення системи відеонагляду.

По завершенню засідання були обговорені спільні дії щодо підготовки та проведення загальноміських заходів з популяризації оздоровчої рухової активності серед населення та розглянуті перспективи для реалізації поставлених задач на майбутнє.