Депутати виділили мільйон гривен на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал»

Сьогодні, 22 жовтня, відбулось засідання позачергової 74-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міський голова Новодружеська Андрій Гайдуков, керівники комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Під час засідання депутати виділили 1 000 000 грн. на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал», внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік.

Сьогодні рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) було виділено 1 000 000 грн. на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал» з обласного бюджету, — про це під час засідання повідомив міський голова Сергій Шилін.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».