В мир творчества мы открываем дверь

Під такою назвою, 18 листопада в Палаці культури ім. В.М. Сосюри відбувся День відкритих дверей.

Розпочався святковий захід у фойє, де присутні мали змогу переглянути фото учасників художньої самодіяльності з різних культурних заходів. Також, працювала виставка робіт художниці Анастасії Зінченко (Бондаренко), на якій були представлені роботи у різних техніках: акварель, пастель, графіка, скульптурні композиції з пластиліну.

Піднявшись на другий поверх гості одразу поринали в атмосферу одеського дворика: на балконах дві колоритні одеситки вели діалог, між тим розвішуючи випрану білизну. Яскраві вивіски запрошували відвідати «Салон краси Елочки Щукіной» і зробити зачіски у стилі 20-х років ХХ століття та «Школу танців мадам Грицацуєвой» і вивчити декілька па «чарльстону».

Усі бажаючі мали змогу зробити фото на пам’ять у стилі творів Ільфа і Петрова «12 стульев» і «Золотой Теленок», сидячі на золотому стільці поряд з золотою гирею, чемоданом і Остапом Бендером.

Далі, пролунав дзвоник і відкрилися двері у залу для глядачів, де відбулась театралізована концертна програма, в якій взяли участь: вокальний ансамбль «Планета дитинства» (кер. Тетяна Ніколаєва), вокальне тріо «Карамельки» (Тетяна Гарбузюк), солісти: Анастасія Нєкрасова, Анастасія Кручинська, Єлизавета Кравцова, Олександр Сидоренко, біт боксер Сергій Чернишов, танцювальні колективи "Етюд«(кер. Оксана Місюра) і «Dance star» (кер. Ірина Гончарова), зразкова студія східного танцю "Атлантіс«(кер. Ірина Гончарова); актор театрального гуртка «Smile» (кер. Галина Киященко) Матвій Квіт та інші.

Відділ культури Лисичанської міської ради