Лисичанські артисти взяли участь у концерті "Культурна мозаїка"

19 травня до Всесвітнього дня культурного розмаїття в ім'я діалогу та розвитку у приміщенні Новоайдарівського Будинку культури відбувся святковий концерт «Культурна мозаїка». Святковий захід відвідало керівництво області.

У фойє Будинку культури гості свята мали змогу ознайомитися з неперевершеними роботами Новоайдарівського майстра різьби по дереву Олександра Романенко та переглянути виставку майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

В святковому концерті взяли участь учасники художньої самодіяльності з різних куточків Луганської області.

Місто Лисичанськ представили народний жіночий вокальний ансамбль «Мрія» (Лисичанський міський ПК, кер. Валерій Сидоренко) та зразкова студія східного танцю «Атлантіс» (ПК ім В.М. Сосюри, кер. Ірина Гончарова). Під бурхливі оплески глядачів народний жіночий вокальний ансамбль «Мрія» дарував прекрасні ліричні пісні. Також свою майстерність гри на акордеоні представив керівник ансамблю «Мрія» Валерій Сидоренко з композицією «Бесамемучо».

Лисичанські зірочки зразкової студії східного танцю «Атлантіс» підкорили всіх своїм блискавичним талантом з виконання східних танців «Тable-dance» та «Rakssharqi». Святковий концерт був насичений не тільки піснями та танцями, а й акробатичними трюками циркової студії, від перегляду яких у глядачів перехоплювало подих.  

Всі учасники святкового концерту були нагороджені подяками та приємними солодкими призами.

Відділ культури Лисичанської міської ради