Лисичани взяли участь у XIII регіональному театральному конкурс-фестивалі

20 травня у м. Слов’янськ відбувся XIII регіональний театральний конкурс-фестиваль «7 этаж собирает друзей», в якому прийняла участь зразкова дитяча театральна студія «Арлекін» (кер. Ірина Кабанова) з виставою «Маленькая Баба — Яга».

На фестиваль з’їхалися театральні колективи з різних міст України. Почесними гостями і журі фестивалю були:заслужена артистка України — Людмила Колосович, художній керівник ТО «СОТ» — Тетяна Костіна, театральний режисер — Ольга Сопій та начальник відділу культури — Марина Олейник.

Впродовж фестивалю для керівників колективів відбувся майстер-клас з режисури та сценічного мовлення, а для учасників колективів — «Театр форум», де арлекінці були учасниками інтерактивної, імпровізованої вистави.

Колектив отримав подарунок «Емблема фестивалю» та диплом за участь у XIII регіональному театральному конкурсі фестивалі «7 этаж собирает друзей». Також, кожний учасник фестивалю отримав диплом, книгу та солодкі подарунки.

Це свято, де панує атмосфера радості, доброзичливості, бережного відношення один до одного і до нашої культури вкотре показало, що в нашій країні театральне мистецтво не тільки видовище, але і невід’ємна частина культурних традицій та світогляду.

Відділ культури Лисичанської міської ради