Вітаємо з нагородами!

З 15 по 19 листопада у м. Києві відбулась ХІІ Всеукраїнська музична олімпіада «Голос Країни» під патронатом Героя України , народного артиста, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка Євгена Станковича.

Усього у цьому змаганні взяли участь 685 учнів з 195 навчальних закладів — представники 106 населених пунктів з 24 областей України. У командному заліку змагалися 335 педагогів.

Наше місто на олімпіаді в номінації сольний спів (академічний вокал, естрадний вокал) представила учениця Лисичанської дитячої музичної школи № 2 Софія Ажипа (вікова категорія 8-9 років), викладач Марина Шинкаренко.

Проходили ці змагання у Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова (естрадний вокал) та у Київському університеті ім. Б. Гринченка (академічний вокал).

До складу журі олімпіади увійшли провідні викладачі середніх і вищих навчальних закладів музичної освіти Міністерства культури і Міністерства освіти України, відомі композитори, диригенти, виконавці, музикознавці і музичні діячі.

За результатами змагань Софія Ажипа була нагороджена дипломом лауреата ІІІ ступеня у номінації сольний спів (академічний вокал).

Також, дипломами за великий внесок у професійну музичну освіту нагороджені викладач і концертмейстер Марина Шинкаренко та КЗ «Лисичанська ДМШ № 2».

Вітаємо з нагородами та бажаємо творчих успіхів і нових здобутків!

Відділ культури Лисичанської міської ради