Юні актори Лисичанська здійснили новорічну подорож до міста Харкова

Талановиті лисичанські актори щороку стають переможцями у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі дитячих та молодіжних театральних колективів ім. Марка Ентіна «Лимонад», який проходить у м. Харкові. Саме це привернуло увагу мера Харкова Геннадія Кернес, за що він вирішив зробити подарунок та запросити лисичан у новорічну подорож до Харкова.

До складу делегації, що відвідала Харків минулого тижня, увійшли учасники народної театр-студії «Лімпопо» (керівник Надія Бражнікова, міський ПК), зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» (керівник Ірина Кабанова, міський ПК) та літературного театру «Натхнення» (керівник Ірина Кабанова, Лисичанська ДШМ № 1).

Під час подорожі мандрівники відвідали виставу «Тайна королевского сада» у Харківському театрі ляльок, а також вистави «Аладін» та «Принцеса підводного царства» у Харківському державному академічному українському драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. Чудова сценографія, ростові ляльки, декорації, висока майстерність професіональних акторів дуже сподобалися юним лисичанським акторам. Окрім цього, їм пощастило відвідати міську ковзанку на центральній площі, де відчувалась атмосфера справжнього новорічного свята біля самої великої ялинки України.

Учасники та керівники колективів щиро дякують за запрошення і таку чудову відпустку!

Відділ культури Лисичанської міської ради