Вітаємо лисичан з відзнаками VI Міжнародного конкурсу «Арт - Домінанта»!

11 квітня ансамбль викладачів «Рапсодія» (Лисичанська ДШМ № 1) у складі Валерія Сидоренко та Олени Духновської та інструментальний ансамбль у складі Валерія Сидоренко та Максима Апухтіна (ПК ім. В.М. Сосюри) взяли участь у VI Міжнародному конкурсі виконавців на народних інструментах «Арт — Домінанта».

Конкурс проходив в Харківській обласній філармонії, куди з’їхалися провідні музиканти України та зарубіжжя. Подія зібрала учасників більш ніж з 20 міст України: Харкова, Лисичанська, Миргородська, Луцька, Запоріжжя, Кривого Рогу, Миколаєва, Херсону, Хмельницького, Чернігова, Вінниці, Тернополю, Львову, Житомиру, Дрогобича, Черкас, Дніпра, Кіровограду, Києва, Сум, Полтави та інших міст. Також у конкурсі взяли участь учасники з інших країн — Польщі, Білорусії, Сербії, Росії та Молдови.

Конкурсна програма тривала чотири дні. Виступ конкурсантів оцінювало професійне журі з провідних експертів з України, Польщі, Сербії, Білорусі, Литви та Молдови. У рамках конкурсу проводились концерти, майстер класи, зустрічі за участю відомих педагогів, художників, діячів культури і мистецтв України та зарубіжжя.

За результатами конкурсу інструментальний ансамбль у складі Валерія Сидоренко та Максима Апухтіна нагороджено Дипломом лауреата І ступеню та кубком; інструментальний ансамбль «Рапсодія» нагороджено Дипломом ІІ ступеню.

Вітаємо наших переможців!

Відділ культури Лисичанської міської ради