Вітаємо колектив «Art-Dance» з успішним виступом на Всеукраїнському фестиваль-конкурсі «Motor Dance Fest»!

14 квітня хореографічний колектив «Art-Dance» (Лисичанський міський ПК, керівник Дар`я Коваленко) взяли участь у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі танцювального шоу «Motor Dance Fest» LEVEL UP, який відбувся у місті Харків.

У конкурсі взяли участь понад 40 танцювальних колективів з усієї України в наступних номінаціях: народний танець, народна стилізація, класичний танець, сучасний танець, вуличний танець, східний танець, естрадний танець.

Наш колектив представив надзвичайно яскраві та колоритні українські і сучасні танцювальні композиції у різних номінаціях, за які отримали:

ІІ місце «Полька с притупом» (вікова категорія 7-9 років) у номінації Танці народів світу;

ІІ місце «Міньони» (вікова категорія 7-9 років) у номінації Естрадний номер;

ІІ місце «Тримай мене міцно» (вікова категорія 10-13 років) у номінації Танці народів світу;

ІІІ місце «Іспанський мотив» (вікова категорія 10-13 років) у номінації Вільна танцювальна категорія.

Усі учасники конкурсу були нагороджені медалями і дипломами за участь та солодкими подарунками.

За сумлінну і плідну працю в галузі хореографії, високий рівень професіоналізму викладацької діяльності керівника колективу Дар’ю Коваленко було нагороджено Подякою від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Журі конкурсу відзначило майстерність виконання, сценічну культуру та композиційну побудову наших танців та нагородило учасників подарунком від спонсора фестиваль-конкурсу — сертифікатом на 1000 грн. для колективного замовлення спортивного одягу.

Учасникам змагань сподобалася тепла, дружня атмосфера, що панувала на сцені і в залі серед глядачів.

Хореографічний колектив «Art-Dance» висловлює щиру подяку Лисичанській міській раді та відділу культури Лисичанської міської ради за підтримку талановитої молоді Лисичанського міського Палацу культури!

Відділ культури Лисичанської міської ради