У міському ПК пройшов концерт зразкового хореографічного колективу «Барвінок»

21 квітня в залі для глядачів Лисичанського міського Палацу культури пройшов концерт зразкового хореографічного колективу «Барвінок», присвячений 15-ти річчю з дня присвоєння звання «зразковий самодіяльний колектив».

«Барвінок» розпочав свій творчий шлях у 1997 році під керівництвом Валентини Самбурової. Сьогодні зразковий хореографічний колектив «Барвінок» — це дитячий мистецький колектив із власним оригінальним репертуаром та яскравими, неповторними творчими обличчями, всі концертні виступи — це справжні музично-театральні дійства. Вражають багатство образів, характерів, жанрове та стильове розмаїття, ваблять зір витончені, пластичні рухи юних танцюристів. За цим проглядається величезна гурткова робота, бо діти роблять все легко та невимушено.

Зі святом колектив привітала директор Лисичанської ДШМ № 1 Ольга Погорєлова та побажала творчих успіхів, нових перемог, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій.

За значний внесок у розвиток та популяризацію хореографічного мистецтва, збереження народних традицій колектив хореографічного колективу «Барвінок» нагороджений Подякою виконкому Лисичанської міської ради.

Щиро бажаємо колективу розвиватись, не зупинятись на досягнутому та впевнено крокувати вперед!

Відділ культури Лисичанської міської ради