Вітаємо переможців турніру зі спортивних бальних танців «Кубок Святогір’я»

22 квітня у м. Святогірськ відбувся турнір зі спортивних бальних танців «Кубок Святогір’я». Наше місто на змаганнях гідно представили зразковий ансамбль бального танцю «Юнліс» під керівництвом Олександра Посошко (міський ПК) та хореографічний колектив «Ever dance» під керівництвом Владислава Лисків (ПК «Діамант»).

Цього року в змаганнях взяли участь понад 400 танцювальних пар із різних міст України, які змагалися у двох програмах: латиноамериканська та європейська. Члени журі побачили запальні танці ча-ча-ча, самба, румба, пасадобль та джайв, а також романтичні композиції — повільний вальс, танго, віденській вальс, квікстеп та повільний фокстрот.

За результатами змагань вихованці хореографічного колективу «Ever dance» здобули призові місця в молодшій групі (діти 2, школа соло):

  • І місце: Уляна Бахмет;
  • ІІ місце: Кіра Сергеєва;
  • ІІІ місце: Марія Шальнєва.

Пара Олександр Пшебіцин та Дар’я Конєва у віковій категорії «Юніори» отримали звання Абсолютні чемпіони у програмі «Стандарт».

Вихованці зразкового ансамблю бального танцю «Юнліс» здобули 13 призових місць, а саме:

І місце (категорія ювенали 1 Соло W,C,J): Софія Нижник;

І місце (категорія ювенали 2 Дебют W,C): пара В’ячеслав Карпенко та Валерія Міхєєва.

ІІ місця у різних категоріях посіли пари Ілля Носачев та Наталля Юр’єва, Андрій Сюрчик та Валерія Архіпова, Микита Болдирев та Аліна Мерзла, Максим Шаповалов та Софія Нижник.

Призовими ІІІ місцями відзначені сольні виступи Станіслава Варенекіна; Варвари Бардакової, Владислави Зенькової, Дарини Чубаровської, Софії Нижник, Дар’ї Потьомкіної та парний виступ Данила Коновалова та Валерії Мілютіної.

Переможці отримали грошові призи, кубки і медалі, а всі учасники турніру — грамоти за участь.

Окрім того, керівників колективів Олександра Посошка та Владислава Лисків було нагороджено Подяками.

Вітаємо переможців і бажаємо нових перемог!

Відділ культури Лисичанської міської ради