Юні художники міста взяли участь у 10-му Арт-каравані Дружби

З 14 по 20 травня учні художнього відділу Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 Ксенія Чокой, Поліна Штиль, Катерина Носаль, Алла Подоляка з викладачем Наталією Мельниковою стали учасниками 10-го Арт-каравану Дружби.

З метою втілення в життя медіа-проекту «Дитинство без сліз» в рамках програми «Схід та Захід разом» учасники заходу відвідали чарівне місто Чернівці. Дітей-художників та їх педагогів з мистецьких шкіл Луганщини чекала щоденна насичена та різноманітна культурно-історична програма. Діти спілкувалися зі знавцями історії та сучасними художниками, відвідали найяскравіші архітектурні пам’ятки міста.

Юні-художники міста взяли участь у 10-му Арт-каравані ДружбиПід час відвідування арт-простіру «Вернісаж» учасники познайомилися з однією з найвідоміших художників акварелістів міста Чернівці Ларисою Куваєвою — членом Національної Спілки художників України, Асоціації сучасних художників місто Рим (Італія), Лауреат літературно-мистецької премії ім. О. Кобилянської.

Також взяли участь у майстер-класах з бісероплетіння, живопису, декупажу, гончарського мистецтва, писанкарства та флешмобі, присвяченому Дню вишиванки.

Закриття 10-го Арт-каравану Дружби завершилося виставкою робіт «Чернівці очима дітей» у Київській міській державній адміністрації.

Візит до Чернівців для юних художників створив атмосферу творчості та натхнення, наповнив позитивними емоціями.

Відділ культури Лисичанської міської ради

IMG-81d4b51f7b001e6a4ff0bdc5110f7369-V