Єлизавета Панаіт та Тетяна Кравцова представили Лисичанськ на ІІІ Всеукраїнському конкурсі-виставці «Мистецтво»

У ІІІ Всеукраїнському конкурсі-виставці художніх творів «Мистецтво» наше місто гідно представили роботи учениці та викладача художнього відділу Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 Єлизавети Панаіт і Тетяни Кравцової.

За рішенням журі у номінації «Живопис» робота Єлизавети Панаіт «Українські візерунки» (на фото) отримала заохочувальній диплом «За старанність і успіхи в живописі» (дитяча ліга), а робота «Натюрморт з соняшниками» (на фото) викладача Тетяни Кравцової у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» відзначена дипломом лауреата ІІ ступеня та срібною медаллю (вища ліга).

Нагадаємо, Всеукраїнський відкритий конкурс-виставка художніх творів «Мистецтво» — це багатопрофільний конкурс образотворчих видів мистецтва. Конкурс-виставка проходить з метою виявлення і підтримки талановитих дітей і творчо обдарованої молоді, підвищення майстерності учнів і студентів навчальних закладів з мистецькими класами і факультетами, обміну творчими досягненнями та досвідом серед дітей, молоді та педагогів України.

Відділ культури Лисичанської міської ради