Вітаємо вихованців зразкової студії східного танцю "Атлантіс" з черговими нагородами!

15 вересня у м. Святогірськ відбувся Всеукраїнський рейтинговий фестиваль по Bellydance, в рамках якого пройшов відбірковий тур до чемпіонату України «Форум — Bellydance-2018».

Лисичанськ на заході представив колектив зразкової студії східного танцю (ЗССТ) «Атлантіс». Всього у фестивалі взяли участь 16 танцювальних клубів з 8 міст Луганської та Донецької областей.

Учасниці колективу зразкової студії східного танцю «Атлантіс» разом з керівником Іриною Гончаровою підготували 45 різноманітних конкурсних танцювальних програм. Чарівні танцівниці, яскраві костюми, пластичні рухи, гаряча музика і незвичайна енергетика не залишили байдужим жодного глядача. Кожен номер конкурсної програми глядачі зустрічали і проводжали бурхливими оплесками.

За підсумками Всеукраїнського рейтингового фестивалю «Форум — Bellydance-2018» колектив зразкової студії східного танцю «Атлантіс» виборов 43 призових нагороди, з них: І місць — 29, ІІ місць — 8, ІІІ місць — 6. Переможців нагородили дипломами, медалями та кубками.

Але і це ще не всі нагороди, які отримав колектив! Зразкову студію східного танцю «Атлантіс» було нагороджено Кубком за наймасовішу конкурсну програму, а юна солістка ЗССТ «Атлантіс» Олександра Ісаєва була нагороджена сертифікатом на безкоштовну участь 21 жовтня у Всеукраїнському фестивалі Bellydance «Бал-Bellydance −2018» у м. Київ.

Відділ культури Лисичанської міської ради