У міському краєзнавчому музеї відкрилася виставка відомого художника Бориса Костянікова

Вчора, 4 квітня, в Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття персональної виставки відомого художника, Члена Національної спілки художників України Бориса Костянікова. Увазі гостей художник презентував 24 авторські роботи, виконані в техніці живопису.

В Лисичанську свої творіння художник презентує не вперше, і завжди його виставки викликають фурор і безліч позитивних відгуків.

Борис Костяніков народився в с. Коноплянівка Кремінського району Луганської області. Неабиякий талант до малювання у художника відкрився ще в дитячі роки, йому він і присвятив своє життя. Борис Костяніков — учасник численних обласних, всеукраїнських, міжнародних виставок. Презентував вже більше 25 персональних виставок. Твори автора знаходяться в музеях України і ближнього зарубіжжя, приватних зібраннях Західної Європи, США, Канади, Австралії, Японії. Творча майстерня художника знаходиться в рідному селі. Відчуття свого коріння, закоханість в рідні місця є основою світоглядних уявлень автора, які знаходять втілення в його картинах.

Сам художник зізнається, що концептуально його завжди захоплювало поєднання поетичності і різноманітності живописних прийомів, реальності з метафізичністю. Картини художника експресивні, але в той же час дуже музичні і ліричні, ніжні і проникливі.

Наприкінці заходу художника було нагороджено Подякою відділу культури Лисичанської міської ради за вагомий творчий внесок у розвиток і популяризацію культурної спадщини Луганщини.

Музичний супровід протягом заходу дарували викладачі та учні Лисичанської дитячої музичної школи № 2.

Запрошуємо відвідати виставку, яка триватиме до 2 травня 2019 року.

Відділ культури Лисичанської міської ради