Вітаємо учнів ДШМ № 2 з відзнаками VIII відкритого Всеукраїнського конкурсу виконавців на народних інструментах!

З 10 по 12 травня учні відділу народних та оркестрових інструментів Лисичанської дитячої музичної школи № 2 взяли участь у VIII відкритому Всеукраїнському конкурсі виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж», який проходив у м. Семенівка Чернігівської області.

За результатами конкурсу серед багатьох конкурсантів та колективів з різних областей України поважне журі у складі заслужених діячів та працівників культури України відзначило високий рівень майстерності лисичан. Дипломами І ступеня нагороджені:

— Влада Гаркун (викладач Олена Шаригіна, концертмейстер Олена Федотова);

— Марія Міненко (викладач Світлана Решетова, концертмейстер Вікторія Буданцева);

— Єгор Даниленко (викладач Олена Фелік);

— інструментальний ансамбль «Веселка» (керівник Олена Фелік, концертмейстер Ольга Демченко);

— ансамбль скрипалів «Камертон» (керівник Олена Шаригіна, концертмейстер Олена Федотова).

Діти отримали багато яскравих вражень та чудові подарунки від Чернігівської обласної ради та Семенівської районної ради.

Колектив Лисичанської ДМШ № 2 висловлює щиру вдячність Лисичанській міській раді, міському голові Сергію Шиліну, відділу культури Лисичанської міської ради за фінансову підтримку в організації поїздки у Чернігівську область.

А також дякує Чернігівській обласній раді, Семенівській районній раді, ПАТ «Страхова компанія «Інтер-плюс» та Командуванню сухопутних військ України за організацію подорожі та підтримку під час перебування на Чернігівщини.