Софія Ажипа призер та переможець Міжнародного фестивалю-конкурсу музики, пісні, танцю і декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті діти України»

25 травня учениця Лисичанської дитячої музичної школи №2 Софія Ажипа, клас викладача Марини Шинкаренко взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі музики, пісні, танцю і декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті діти України». Захід відбувся у м. Київ у Мистецько-концертному центрі ім. Івана Козловського під патронатом Міністерства культури України.

Софія змагалась у молодший віковій категорії у номінаціях «Естрадний вокал», «Академічний вокал» та «Інструментальний жанр (фортепіано)». Учасників у кожній номінації було дуже багато. Голова журі конкурсу професор Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, заслужена артистка України, оперна співачка Людмила Третяк високо оцінила виступ нашої юної конкурсантки як вокалістки.

За результатами фестивалю Софія отримала Гран-прі у номінаціях «Естрадний вокал» і «Академічний вокал» та посіла І місце у номінації «Інструментальний жанр (фортепіано)».

Софію нагороджено дипломи, кубками Гран-Прі, медаллю за І місце, а також сертифікатом на участь у цьому конкурсі у країнах Європи.

Викладача Марину Шинкаренко нагороджено дипломом за особистий внесок у розвиток талановитих дітей та молоді, надання їм можливості проявити свою індивідуальність, за високий професіоналізм у роботі та вагомий внесок у розвиток та збереження національного мистецтва.

Відділ культури Лисичанської міської ради