Софія Родкіна здобула звання «Суперчитач міста»

Вчора, 11 березня, в бібліотеці для дітей №1 відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020». Переможці І етапу конкурсу Софія Родкіна, Рената Сагадієва, Олександра Кірпіченко, Ілля Ширяєв та Марія Назарук змагалися за титул «Суперчитач міста».

За умовами конкурсу, кожному учаснику ІІ етапу потрібно було прочитати 8 книг українських та зарубіжних авторів, написати відгуки на прочитані книги у Читацькому щоденнику та виступити перед журі з презентацією однієї з прочитаних книг.

Підтримати учасників прийшли однокласники, батьки, бібліотекарі та місцева поетеса Валентина Кривко. Під час заходу Валентина Степанівна привітала юних книгоманів та прочитала присутнім свої вірші.

Журі відмітило творчий підхід всіх конкурсантів до написання відгуків та презентацій книг. За результатами конкурсу переможцем ІІ етапу «Книгоманія 2020» та володарем титулу «Суперчитач міста» стала Софія Родкіна — читачка бібліотеки для дітей №1, учениця 6-а класу Лисичанської спеціалізованої школи №8.

Всі учасники конкурсу отримали сертифікати учасника ІІ етапу «Книгоманії 2020».

Вітаємо та бажаємо успіху Софії в наступному етапі конкурсу, який відбудеться в Луганській обласній універсальній науковій бібліотеці міста Старобільськ.

Відділ культури Лисичанської міської ради