У Лисичанському міському краєзнавчому музею відбулося відкриття виставки юних фотоаматорів

 11 лютого у виставковій залі Лисичанського міського краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки юних фотоаматорів, яка є втіленням авторського проекту Олени Нехаєвої «Фотопрактика по всій Україні та за її межами» спільно з ГО «Жіноча правозахисна група» в рамках міні-ініціативи «Хаб жіночого лідерства».

Олена Нехаєва започаткувала роботу дитячої студії «Фотомагія» в місті Сєвєродонецьку і створила проєкт, який вперше в Україні передбачає практику юних фотографів в різних куточках країни. Учні студії подорожують з фотоапаратом в руках, відтворюючи красу природи, людську працю, історичні місця.

Пані Олена вважає, що навчитися фотографувати можна й у своєму місті, але вдосконалити майстерність, отримати безцінний досвід, побачити й відтворити у світлинах красу рідної землі – все це можливо зробити тільки подорожуючи.

 На світлинах представлені неперевершені види славетних українських міст та природи надихають глядача та спонукають відвідати ці прекрасні куточки країни.

Гарний настрій глядачам подарували учні та викладачі Лисичанської дитячої музичної школи №2, які виконали класичні та сучасні музичні твори.

Запрошуємо мешканців та гостей міста відвідати виставку, яка триватиме до 7 березня.

Відділ культури ВЦА м. Лисичанська