В Лисичанську відбувся турнір зі швидких шахів, присвячений Дню міста

31 серпня та 1 вересня на базі шахового клубу «Шах і Мат» Лисичанської центральної бібліотеки відбувся турнір зі швидких шахів, присвячений Дню міста.

У змаганні взяли участь 11 шахістів з міста Лисичанська та 2 — з міста Кремінна. Серед них було 2 шахістів зі званням кандидата у майстри спорту, 5 шахістів І розряду, 1 шахістка ІІ розряду та 5 шахістів-любителів. Учасники турніру грали за коловою системою, тобто кожен мав змогу зіграти з кожним. Контроль часу — 25 хвилин на партію кожному гравцю.

За результатами безкомпромісної боротьби переможцем турніру став кандидат у майстри спорту Сергій Худолей (м. Лисичанськ), який набрав 11 очок. Друге місце посів кандидат у майстри спорту Олексій Старицький (м. Кремінна), він набрав 10 очок. Третє місце з результатом 8,5 очок виборов шахіст І розряду Валерій Золотарьов (м. Лисичанськ).

Переможці турніру були нагороджені почесними грамотами та призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради. Також грамотами відділу були відзначені: Катерина Клименко (м.Лисичанськ) — за кращій результат серед дівчат, Рафаєль Петросян — за кращій результат серед ветеранів шахового руху міста та наймолодша учасниця змагання — Єлізавета Божко (м.Кремінна).

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради