У Лисичанську відзначили День Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, в День Гідності та Свободи, в Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбувся загальноміський захід, в якому взяли участь міський голова Сергій Шилін та його заступник Ігор Ганьшин, працівники сфери освіти та культури, викладачі й студенти професійно-технічних навчальних закладів міста. Захід розпочався екскурсом в ті доленосні дні творення демократичної держави.

Сергій Шилін привітав майбутнє покоління лисичан зі святом громадянського подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей та відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої країни.

«Ми, українці, повинні усвідомлювати, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишалися б ви — молоде покоління. Щоб ви працювали та розвивали своє місто та державу», — зазначив міський голова.

Також, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, чия громадянська й національна відвага та самовідданість, сила духу і стійкість змінили хід історії нашої держави.

Окрасою зустрічі стали вокальні виступи солістів художньої самодіяльності міста.