В Лисичанську відзначили першу річницю роботи патрульної поліції

Вчора, 21 травня, в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбувся урочисто-патріотичний захід з нагоди першої річниці патрульної поліції в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Цей святковий для патрульної поліції день співпав з Днем вшанування пам’яті жертв політичних репресій в Україні. Саме тому під час заходу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять не лише загиблих поліцейських, а й жертв політичних репресій. Концерт мав урочисто-патріотичний характер, без жвавих, танцювальних номерів.

В заході взяли участь заступник голови Луганської обласної державної адміністрації з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко, керуючий справами виконавчого комітету Лисичанської міської ради Олександр Савченко, підполковник, заступник начальника Департаменту патрульної поліції (ДПП) України Вадим Зеленський, керівництво Головного управління Національної поліції в Луганській області, керівництво правоохоронних обласних та міських органів влади, патрульні поліцейські міст Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного, жителі міста.

Зі сцени лунало безліч привітань для поліцейських. Серед них й вітання від Лисичанської міської ради. Керуючий справами Олександр Савченко побажав працівникам патрульної поліції здоров’я, нових успіхів та перемог, кожного разу з натхненням йти на службу, а потім з таким саме натхненням повертатися до своїх родин. «Сьогодні ми вітаємо тих, хто плідно працює на благо нашого суспільства. Пройшов перший рік вашої праці. Рік становлення. Були помилки, критика, перемога. Це означає, що ви працювали. На подальшому, я впевнений, отримавши досвід, ви будете якісно працювати на благо комфортного життя жителів міста», — відзначив Олександр Олександрович. Також Олександр Савченко за сумлінне виконання службових обов’язків, щодо охорони громадського порядку, забезпечення реалізації прав і свобод жителів міста Лисичанськ вручив грамоти Лисичанської міської ради лейтенанту поліції, начальнику Управління патрульної поліції (УПП) у містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному ДПП Андрію Богушу, його заступникам — лейтенанту поліції Юрію Орловському та сержанту поліції Артуру Красюну, а кращі поліцейські міста Лисичанськ отримали листи подяки .

Тематичний відеоролик про діяльність поліцейських та відеоролик з цікавими дитячими поздоровленнями чудово доповнили святкову атмосферу. Ліричні українські пісні артистів в національному вбранні були приємним подарунком для всіх присутніх.