В Лисичанську пролунали останні дзвоники (фоторепортаж)

Сьогодні, 26 травня, для учнів 21 школи міста пролунав останній дзвоник. Традиційні святкові лінійки, білі сорочки та блузки, яскраві букети весняних квітів, сльози радості та смутку і довгоочікувані канікули.

Травневого сонячного дня 373 лисичанських випускники з блиском в очах прийшли на свято останнього дзвоника, щоб з відчуттям відповідальності отримати «квиток» у доросле життя. Адже на них, одинадцятикласників, чекає відповідальна і така важлива сторінка в їхньому житті — чарівний випускний вечір, вибір навчального закладу та професії за власним покликом. На них сьогодні була спрямована вся увага: напутні слова вчителів, зворушливі побажання батьків, привітання школярів початкових класів.

Також з подарунками і привітаннями завітали до шкіл міста керівництво та депутати Лисичанської міської ради.

Міський голова Сергій Шилін відвідав школу № 29, що у місті Привілля та школу № 5 у мікрорайоні заводу «Пролетарій». Лисичанський мер побажав всім здоров’я, миру і добра та підкреслив, що був би дуже радий, якби наші спеціалісти повертались до рідного міста, яке завжди на них чекає, потребує і любить їх. Також Сергій Іванович подарував школам корисні подарунки — лазерні принтери.

Секретар міської ради Едуард Щеглаков привітав учнів та випускників Лисичанської багатопрофільної гімназії. У своєму виступі Едуард Іванович зазначив, що саме вчителі дають багаж знань та вмінь, які знадобляться кожній людині на життєвому шляху та побажав всім присутнім миру і добробуту, а випускникам знайти своє покликання на професійному поприщі та бути успішними у житті.

Як звичайно, за традицією, випускники танцювали прощальний вальс та виконували зворушливі пісні. А найталановитіші з них були нагороджені грамотами та подяками.

Фото у фотогалереї