У Лисичанську привітали співробітників Національної поліції з професійним святом

Сьогодні, 4 серпня, міський голова Сергій Шилін привітав з професійним святом — Днем Національної поліції України співробітників Лисичанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області, побажавши міцного здоров’я, успіхів та професійного визнання, сімейного добробуту та миру.

«Співробітники поліції нашого міста демонструють високий патріотизм та професіоналізм, честь і мужність в боротьбі зі злочинністю, забезпечуючи громадський порядок. Міська влада сприяла і надалі буде сприяти діяльності правоохоронних органів, допомагати і підтримувати поліцейських міста Лисичанська. Наше місто повинне буди комфортнім та безпечним для громадян, а права та свободи лисичан надійно захищеними», — підкреслив Сергій Іванович.

IMG_9006Також, за сумлінне виконання службових обов’язків щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, забезпечення публічної безпеки і порядку на території міста, захисту прав і свобод жителів м. Лисичанська мер міста вручив Подяки Лисичанської міської ради найкращім співробітникам поліції нашого міста.

Солісти та колективи художньої самодіяльності міста вітали всіх присутніх своїми яскравими номерами.