Завітала в гості Осінь - ми на Ярмарок всіх просим!

Минулого тижня на базі дошкільного навчального закладу № 1 «Шпачок», що у районі склозаводу, пройшла яскрава вистава осіннього ярмарку. У заході взяли участь депутат міської ради Світлана Голубцова, член виконавчого комітету міської ради Олена Кардакова, вихованці закладу та їх батьки, колектив дошкільного закладу.

Зазначимо, що осіннє свято відображало національні українські традиції та звичаї. Працівники закладу намагалися якомога повніше створити теплу, затишну атмосферу та передати всю красу українського ярмарку.

До підготовки свята приєдналися усі: від маленьких вихованців закладу до дорослих. Кожна група дитячого садка представляла стіл із стравами на продаж, які підготували дорослі та діти. Запрошені гості також підготували сюрприз для малечі та присутніх — польову кашу, яка усім прийшлась до смаку.

На чудовому ярмарку всі побували: одні продавали, інші купували, співали, сміялись та танцювали. Також для вихованців закладу було проведено ігри-атракціони та конкурси, що надало дітям та дорослим заряду енергії, доброго настрою. Членами журі були визначені переможці в номінаціях «Велика діжка», «Найбагатша господиня», «З ними весело завжди — найактивніші вони», «Найкращий PR-ник», які отримали почесні грамоти.

Дуже приємно, коли велика українська родина створюється спільними зусиллями: колективом дошкільного закладу, дітьми, батьками та за підтримки депутатів міської ради!