Представники Лисичанської міської ради взяли участь у "круглому столі" з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів

350291_1Сьогодні, 15 березня, в Україні, як невід’ємній частині цивілізованого світу, відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів. Ця щорічна подія проходить під егідою Організації Об’єднаних Націй і знаходить велику підтримку з боку громадськості та державних органів влади.

14 березня з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області було організовано проведення «круглого столу» щодо співпраці різних гілок державної влади, місцевого самоврядування, громадськості, бізнесу з питань захисту прав споживачів. В засіданні від Лисичанської міської ради взяли участь перший заступник міського голови Андрій Шальнєв, начальник управління економіки Олександр Некрасов, фахівці відділу розвитку споживчого ринку управління економіки, а також приватні підприємці міста Лисичанська.

Стабільне функціонування впорядкованого ринку, спрямованого на задоволення широкого спектру потреб кожної людини — це спільний обов’язок влади, громади і бізнесу. Тільки плідна та тісна співпраця, пильність у першу чергу споживачів стануть надійною запорукою належного рівня якості та безпеки життя громадян.

Засідання завершилось урочистими заходами з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів, під час якої за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів і високі досягнення у професійній діяльності Грамотою Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області була нагороджена Надія Козлова — головний спеціаліст відділу розвитку споживчого ринку управління економіки Лисичанської міської ради. Грамоту та Подяки від Головного управління Держпродспоживслужби отримали також представники бізнесу — фізичні особи-підприємці: Нора Арусханян, Лілія Нагорна, Віктор Їжак, які здійснюють діяльність у Лисичанську.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів вітаємо мешканців міста Лисичанська зі святом та бажаємо всім споживачам, щоб придбані товари приносили тільки задоволення від високої якості та помірних цін.

Управління економіки Лисичанської міської ради