Оркестр Збройних Сил України виступив з концертом у Лисичанську

Вчора, 18 квітня, у Лисичанському міському Палаці культури відбувся концерт Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України під керівництвом художнього керівника — полковника Ігоря Биковського. Концерт пройшов в рамках Всеукраїнського концертного туру «Браття українці», куди мали можливість завітати всі бажаючі лисичани.

В заході взяли участь керівництво міста на чолі з міським головою Сергієм Шиліним, військовослужбовці, школярі, громадськість.

Під час концерту, у супроводі оркестру, лідер гурту «Шабля» Вова Гейзер та інші солісти виконали різноманітні за жанрами та віковими вподобаннями музичні композиції, що нікого не залишили байдужими. А фольклорний гурт «Святовид» разом з оркестром зіграв, навіть, відому всім мелодію з 80-х — «Yeah, baby, she’s got it». Окрім того, Вова Гейзер виконав офіційний гімн АТО — авторську пісню «Браття українці» .

Безліч оплесків та запрошення на біс довели, що глядачі приємно вражені виступом та отримали безліч задоволення від заходу.

Міський голова Сергій Шилін подякував гостям за чудовий виступ, побажав учасникам виступу щастя, здоров’я та наснаги на довгі роки, успіхів та везіння у всіх починаннях та зазначив, що Лисичанськ завжди буде чекати на нові зустрічі з талановитими виконавцями. Окрім того, Сергій Іванович вручив керівнику оркестру Ігорю Биковському Подяку від імені Лисичанської міської ради за моральну підтримку лисичан, активну участь у національно-патріотичному вихованні молоді міста.

Зазначимо, що патріотично-мистецький проект «Браття Українці» — це проведення культурно-мистецьких заходів на території України та за її межами українськими діаспорами Європи, Канади, Австралії та США протягом 2018-2020 років за ініціативи автора офіційного гімну АТО лідера гурту «Шабля» Вови Гейзера, при підтримці, Генерального штабу Збройних Сил України, Міністерства оборони України, інформаційних партнерів «Військове ТВ», «Армія ФМ», «УСПП», ТОВ «Перемога Рекордс», комерційних структур та державних відомств.