Вітаємо лисичанську команду школярів з перемогою в Обласному етапі спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»!

Сьогодні, 20 квітня, на базі загальноосвітньої школи (ЗОШ) І-ІІІ ст. № 14, відбувся Обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», присвячений Олімпійському руху та історії розвитку Олімпійських ігор.

У змаганнях взяли участь три команди з міст Лисичанськ, Рубіжне та команда Біловодського району. Наше місто представляла команда ЗОШ № 4 — переможець місцевого етапу змагань.

На урочистому відкритті заходу команди струнко вишикувалися в спортивному залі. Зі словами підтримки та побажаннями перемоги учасникам виступили головний спеціаліст відділу освіти Лисичанської міської ради Людмила Бондаренко, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 Людмила Стрельцова, бронзова призерка Олімпійських ігор в Сіднеї з велоспорту Ірина Янович. Також на відкритті виступила Ксенія Косман з запальним акробатичним рок-н-ролом.

Кожна команда гідно представила своїх учасників, а потім школярі жваво та завзято змагалися у естафетах та командних іграх. Відчувався командний дух та запекла боротьба учасників.

За результатами змагань, лисичанська команда посіла І місце і представлятиме Луганщину у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Вітаємо школярів з перемогою!

Зазначимо, що всі переможці отримали Дипломи та подарунки від Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.