У Лисичанську відзначили 100-річчя Товариства Червоного Хреста України

Вчора, 27 квітня, в Лисичанському міському краєзнавчому музеї пройшов урочистий захід, присвячений 100-річчю Товариству Червоного Хреста України.

У заході взяли участь керівництво міста, працівники органів місцевого самоврядування, державної влади, підприємств міста, приватні підприємці, члени Лисичанської міської організації Товариства Червоного Хреста, волонтери, представники ЗМІ, мешканці міста.

Голова міської організації Товариству Червоного Хреста України Тетяна Бабич пригадала історію становлення організації у Лисичанську від 90-х до сьогодення. Вона зазначила, що сьогодні, завдяки своїй згуртованості та взаєморозумінню, Лисичанська міська організація є однією з кращих у Луганській області. Тетяна Бабич подякувала всім присутнім за нескінченну енергію добра, що кожен має в своєму серці, та побажала миру, здоров’я та успіхів у справах.

Керуючий справами Олександр Савченко від Лисичанської міської ради подякував членам організації Товариства Червоного Хреста, що сіють милосердя та добро задля миру на землі, який так потрібен усім нам зараз. Також Олександр Олександрович зазначив, що особливо приємно, коли до Червоного Хреста вступає молодь з натхненням та великим бажанням творити добру справу.

За значний внесок у справу гуманності та милосердя, небайдужість, активну життєву позицію грамотами Лисичанської міської організації Товариству Червоного Хреста України відзначили міського голову Сергія Шиліна, заступників міського голови Максима Головньова, Андрія Якимчука та керуючого справами Олександра Савченка.

Окрім того, під час заходу грамотами та подяками обласної та міської організації Товариства Червоного Хреста були нагороджені представники первинних ланок Червоного Хреста на підприємствах, підприємці міста, патронажні сестри, волонтери.

Безліч привітань та приємних слів подяк пролунали на заході, а музичні подарунки від колективу художньої самодіяльності палацу культури «Діамант» додали жвавості та приємної енергії до свята людей з добрими та великими серцями, які щодня сіють добро.

Зазначимо, що Товариство Червоного Хреста України працює за принципом гуманізму та милосердя для захисту прав, життя, здоров’я та гідності людей. Гуманітарні проекти Товариства Червоного Хреста України дають змогу родинам, які зіткнулися з негараздами та перебувають у складних життєвих обставинах, відчути турботу, не втрачати віру у людяність, порядність.