Дайджест студентського спорту - 2018

Вчора, 16 травня, на базі Лисичанського педагогічного коледжу відбулася церемонії підведення підсумків міської Спартакіади міста Лисичанська серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації «Дайджест студентського спорту — 2018».

На святі зібралися люди, які мали безпосереднє відношення до фізичної культури та спорту: викладачі фізичного виховання та студенти ВП «Лисичанського педагогічного коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка», Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу, КЗ «Лисичанського медичного коледжу», ДВНЗ «Лисичанського нафтохімічного технікуму».

На церемонію завітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт та головний спеціаліст відділу Наталя Феденко.

Організатори дійства привітали усіх присутніх та помандрували мультимедійними сторінками спортивної слави Лисичанська: історичним розвитком футболу та стадіоном «Шахтар» у довоєнні та післявоєнні роки; роботою водної станції; захопленням лисичан шахами; участю спортсменів у Олімпійських іграх різних років (Віктор Савченко — XX Олімпійські ігри у Мюнхені, Валерій Фалев — XXI Олімпійські ігри у Монреалі, Микола Чужиков — Олімпійські ігри у Токіо).

Присвятили спогади Лисичанській дитячо-юнацькій спортивній школі, яка серед спортивних шкіл області у всі часи і донині займає лідируючі позиції і є найбільшою в регіоні.

І перейшли до нагородження фаворитів за результатами Спартакіади 2017-18 н.р.

Загальний залік серед дівчат:

  • І місце — Лисичанський педагогічний коледж;
  • ІІ місце — Лисичанський медичний коледж;
  • ІІІ місце — Лисичанський державний гірничо-індустріальний коледж.

Загальний залік серед юнаків:

  • І місце — Лисичанський педагогічний коледж;
  • ІІ місце — Лисичанський нафтохімічний технікум;
  • ІІІ місце — Лисичанський державний гірничо-індустріальний коледж.

Найактивніші та результативніші спортсмени були нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради. Переможці спартакіади отримали кубки та спортивний інвентар. По завершенню намітили спортивні плани на наступний сезон, зокрема розширення участі у інших видах спорту.

Спорт і здоров’я, це — насолода, вірні, незмінні супутники життя. Вони особливі незвичайні зодчі, вони творять чудеса! Такі чудеса — це невід’ємна частина життя кожного!

Фото у фотогалереї (30шт.)

За матеріалами офіційного сайту ВП «Лисичанського педагогічного коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка»