Міський голова Сергій Шилін вручив Подяки бійцями батальйону «Скіф» за гідну службу

Вчора, 30 травня, біля будівлі Лисичанського відділу поліції міський голова Сергій Шилін, керуючий справами Олександр Савченко разом з заступником начальника головного управління Національної поліції в Луганській області полковником поліції Юрієм Слухаєнко та начальником Лисичанського відділу поліції полковником поліції Миколою Черніковим зустрілись з особовим складом батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «СКІФ» ГУНП в Запорізькій області

Зазначимо, що бійці батальйону «Скіф» несли службу по забезпеченню публічного порядку та безпеки громадян у містах Лисичанськ та Сєверодонецьк. Тепер на них чекає чергова ротація і вони повертаються додому. На їх рахунку велика кількість добрих справ, розкритих правопорушень та вилученої із незаконного обігу зброї й наркотичних речовин.

Міський голова Сергій Шилін подякував бійцям за сумлінне виконання службових обов’язків щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, забезпечення публічної безпеки і порядку на території міста, захисту прав і свобод жителів м. Лисичанська та вручив Подяки Лисичанської міської ради бійцям батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» ГУНП в Запорізькій області: полковнику поліції Ігорю Новосільському, підполковнику поліції Анатолію Хоменку, капітанам поліції Івану Романенку та Сергію Чернявському, лейтенанту поліції Станіславу Берездецькому, старшим сержантам поліції Рамілю Боденку, Олександру Какуші, Олександру Коржу та Євгенію Ульченку, сержантам поліції Сергію Клещу, Дмитру Ляшенку та Євгену Майсаку.

Окрім того, бійці батальйону, які особливо відзначилися під час несення служби, були нагороджені медалями «За службу Державі» та Почесними грамотами ГУНП в Луганській області.